Kujawsko-Pomorskie Forum Akwarystów

Sklep 'KAKADU'
T#130994
Facebook
Reklama

Pawlosma poziom 6 Administrator 
Ilość edycji wpisu: 3
#867901 16.02.2012 11:55:09
Będąc w Warszawie wielokrotnie odwiedziłem sklepy 'Kakadu'.
Niestety rozczarował mnie poziom wiedzy sprzedających w CH Warszawa Wileńska.
Obsługa niemiła delikatnie mówiąc. Pan , który kompletnie nie wiedział nic o pyszczakach próbował wmówić
jednemu z sympatycznych klientów , iż są łagodne , można trzymać je z gupikami i nie pożerają młodych etc.
Gdy zwróciłem uwagę , wdał się w 'brzydką' dyskusję , po czym opuściłem sklep wraz z potencjalnym klientem oczko
Tyle pamiętam , więc nie polecam .

Niżej kilka zdjęć ogólnie z KAKADU;

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ ZDJĘCIA. DARMOWA REJESTRACJA

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ ZDJĘCIA. DARMOWA REJESTRACJA

wpis edytowany 16.02.2012 11:59:33
schadel poziom 2
#868040 16.02.2012 15:29:05
klient ma się rozumiec uwierzył Tobie tak?wesoły
#868351 16.02.2012 20:07:36
Nie jestem alfą i omegą , lecz klient po prostu wyszedł co znaczyć może , że niezbyt wierzył sprzedawcy oczko

tompior111 poziom 4
#870660 19.02.2012 20:43:17
Ja już byłem w kilku Kakadu i niestety, ale sprzedawcy tam niezbyt się wykazują swoją wiedzą... wczoraj, np. jeden ze sprzedawców zaproponował sprzedaż Shrimp Set'a 30 i welona do tego "akwarium"
#870893 20.02.2012 07:44:35
Dobrze , że nie kulę jęzor
Reklama

Sklep 'KAKADU'
T#130994
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!